Officiële opening

Basisschool Yunus Emre Westland is dit schooljaar op 22 augustus van start gegaan. Hoewel de schoolactiviteiten inmiddels in volle gang zijn, is het goed om hier ook officieel bij stil te staan. Daarom wordt de school op woensdag 28 september officieel geopend. U bent hierbij van harte uitgenodigd om deze heugelijke gebeurtenis bij te wonen. Om 14:30 uur zal Wethouder Anko Goudswaard de openingshandeling verrichten. Hierna is er, onder het genot van een drankje en een hapje, gelegenheid tot bezichtiging van de school en kennismaking met het team.

Yunus Emre deze week feestelijk van start

Afgelopen maandag was het zover en kon Yunus Emre Westland eindelijk van start. De school is gevestigd aan de Savornin Lohmanstraat 1 in Naaldwijk en biedt dit jaar plaats aan leerlingen van groep 1 tot en met groep 5. Het is de bedoeling dat daar elk jaar een jaar bij komt en de school over enkele jaren ook over groep 8 beschikt.

Speciaal voor de leerlingen werd er woensdagmiddag een feest op het schoolplein georganiseerd waar ze in aanwezigheid van hun leerkrachten en hun ouders konden genieten van verschillende hapjes, drankjes en allerlei activiteiten.

Het Yunus Emre team voelt zich ook meer dan welkom op de nieuwe school getuige de vele gelukwensen, kaarten en bloemen die zij in ontvangst mocht nemen.

Parkeren

Onze school staat midden in een woonwijk. De parkeercapaciteit is beperkt. Sommige ouders zetten hun auto liefst zo dicht mogelijk bij school of daar nu een parkeerplaats is of niet. Andere ouders parkeren midden op de weg om hun kinderen ‘’snel’’ af te zetten of op te halen. Dit parkeergedrag zorgt voor onveilige en hinderlijke situaties. Wij verzoeken ouders dringend om indien mogelijk niet met de auto te komen en waar dat niet anders kan, netjes te parkeren en zich te houden aan de verkeersregels. Dit is belangrijk voor de veiligheid van onze kinderen en de wijkbewoners.

Onze school is gezond

Onze school heeft in juli 2019 het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat! Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval. Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Voeding.

Uw kind aanmelden?

Of wilt u eerst nader kennismaken?

Wat fijn dat u belangstelling heeft voor ISNO Yunus Emre. Het kiezen van een school voor uw kind is belangrijk. U hebt ongetwijfeld vragen. We willen u graag te woord staan en u een rondleiding geven door de school.

Op onze contactpagina kunt u uw vragen vast stellen en uw gegevens invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.